Yahoo Buzz! Pregatit pentru a revolutiona web-ul

Posted: 26 August, 2008 in de pe net

Cu ceva timp în urmă, Yahoo! a anuntat lansarea Yahoo! Buzz un serviciu prin care puteţi să partajaţi povestiri, imagini sau clipuri video cu milioane de oameni. Acum, Yahoo! Buzz este deschis pentru public şi vă puteţi bucura de serviciile sale, fiind ideal pentru unitate de trafic la un site de Web.

Dacă a gestiona un site de Web, există câteva butoane pe care le puteţi adăuga pe site-ul dvs. pentru ammanageria conţinutul. Oamenii pot să voteze pozitiv / negativ, orice articol, în aşa fel încât vă puteţi imagina că cele mai multe bune articole vor fi arătate în pagina de pornire a acestui serviciu, si vor sta la dispoziţia, a milioane de utilizatori.


După cum vedeţi, Yahoo! Buzz este un serviciu social, precum Digg, Mixx, reddit şi că astfel de reţele… Yahoo! are puterea de fapt a unei site de genul reţea socială , pot defapt, aceasta fiind o mare companie cu ani de experienta, crezi ca reusi acest proiect ? Eu personal cred că Yahoo! Buzz ar putea fi un bun competitor de Digg, pe categorii sunt în esenţă aceleaşi, dar există unele diferenţe între ele.

În aspect social, în Yahoo! Buzz nu puteţi adăuga comentarii la o poveste, ceva care să reducă punctele sale în faţă. Poti trimite prin e-mail povestiri cu prietenii sau colegii de la job, ca orice reţea care are această funcţie.

Cu toate acestea, cred ca Yahoo! nu este vine cu un concurs de atitudine pentru că vă puteţi împărtăşi poveşti prezentate pe Buzz, în cele mai populare comunitati: delicios, Digg, Facebook, elice, reddit şi StumbleUpon. Deci, cred că vin cu o atitudine prietenoasă, cu scopul de a îmbunătăţi webul si partea de social networking.

Cred că, dacă acestea integra un profil de sistem Buzz la care aţi putea comenta, utilizatorii vor fel de lucruri, ar fi mai bine pentru ei. Adica, ar fi frumos să aibă MyBlogLog profilul fuzionat la acest serviciu,sau sa fie creeat un API special cum cei de la Yahoo! au aratat ca pot sa creeze API keys pentru diferite aplicaţii din structura lor.


Aveţi posibilitatea să adăugaţi manual butoane de pe site-ul dvs. sau blog. Această funcţie nu a fost foarte dezvoltată, dar acest plugin creat de Travis Johnson special pentru platforma de blog-uri WordPress, cu acest plugin putem integra butoane în fiecare post, putem să spunem un mare “mulţumesc” pentru acest plugin. 

Următorii păşi te vor ajută să integrezi pluginul Yahoo! Buzz pe blogul tău:

  1. Descărcă de la Yahoo! Buzz plugin-ul pentru WordPress
  2. Dezarhiveaza fişierul în calculatorul tău
  3. Încarcă fişierul wpbuzz.php în directorul plugins.
  4. Activează pluginul din panoul de administrare al blogului tău.
  5. Acum du-te la Settings -> Buzz pe Yahoo!
  6. Apăsa aici pe buton, detaliile sunt date în text, fără grafica, astfel încât această aplicaţie să fie integrată.
  7. Această funcţie integrează un buton la sfârşitul fiecărui post de pe blogul tău

Ceva cred ca poate fi îmbunătăţit acest plugin pentru a avea opţiuni, cum ar fi butonul Sphinn pe care îl puteţi plasa pe butonul de la început, sus stânga / dreapta în post.

Ce parere ai despre acest nou Yahoo! serviciu? Aş vrea să citesc pareriile forumiştilor de pe ComputerGames şi Softpedia despre acest serviciu lansat de Yahoo! chiar sunt curios cum privesc liderii de opinie de pe forumurile româneşti acest serviciu şi ce au de spus despre el.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s