BIG BANG Reloaded

Posted: 9 Septembrie, 2008 in de pe net, La Inceput

Maine la ora 10:00 va avea loc la granita intre Elvetia si Franta un experiment care eu il consider 100% foarte periculos…poate mai periculos decat exploazia de la Chernobyl la reactorul 4. Acest experiment care este cel mai mare din lume este finantat de 20 de tari. El se va intampla la 92 de metri sub pamant. Marele EXPERIMENT CONSTA IN FORMAREA UNEI GAURI, DIN ASTA S-AR PUTEA GENERA FORMAREA ALTORA CE AR PUTEA INGHITI PAMANTUL !!!

Cum se produce:

In cadrul experimentului, care a costat aproximativ 5,4 miliarde de euro, protonii vor fi propulsaţi printr-un tunel circular, lung de aproximativ 28 de kilometri, pavat cu peste 5000 de magneţi care vor accelera particulele sub-atomice. Vor fi două şiruri de particule, mergând în direcţii opuse, fiecare efectuând o rotaţie completă în a 11.000-a parte dintr-o secundă. Cele două şiruri vor acumula energie comparabilă cu cea a unei maşini care rulează cu 160 de kilometri la oră. Când protonii vor atinge o viteză apropiată de viteza luminii, se vor ciocni unii de alţii, fiind divizaţi în particulele care îi constituie, inclusiv, speră specialiştii, în particula care stă la baza Universului.

GALERIE VIDEO:

GALERIE IMAGINI:

off !!! TEHNOLOFIA ASTA !!! Pa baieti…..ne vedem in alta lume!!! =)) 😀

Anunțuri
Comentarii
  1. raceman spune:

    Pana acum ziceam ca prostia guverneaza Romania, dar odata cu experimntul asta am constatat ca prostia nu are granite, dupa cum spunea Albert Einstein ” Sunt doar doua lucruri infinite, universul si prostia umana, insa asupra primului aspect nu sunt atat de sigur. „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s