Iulius Mall Suceava – pe 15 Noiembre se taie pamblica

Posted: 20 Octombrie, 2008 in Amintiri, D'ale Mele, de pe net, La Inceput

Deschiderea oficiala a Iulius Mall Suceava a fost stabilita pentru data de 15 noiembrie. Investitie de peste 60 milioane de euro, mall-ul este conceput ca un centru comercial regional care va relansa piata de retail din nordul Moldovei. Cele 150 de magazine cu branduri nationale si internationale, zona de foodcourt, precum si zonele de petrecere a timpului liber vor fi complet amenajate si dotate pentru clientii mall-ului. Retaileri de renume international precum Auchan, Bricostore, Cinema City vor deschide locatii desfasurate pe zeci de mii de metri patrati, special amenajate pentru clientii mall-ului.

Istoria Iulius Group :

Înfiinţată în 1991, compania Iulius Group este cel mai mare dezvoltator de centre comerciale de tip mall din România şi este membru activ al ICSC (International  Council of Shopping Centers) New York. În prezent, compania operează trei mall-uri la Iaşi, Timişoara şi Cluj, si are in desfasurare lucrarile ansamblului rezidential Saphir de la Timisoara si cele ale ansamblului Palas din Iasi.

1) Iulius Mall Iasi este primul centru comercial al retelei nationale Iulius, inaugurat in anul 2000. Mall-ul de la Iasi se afla in faza de extindere, proces evaluat la suma de 9 milioane de euro, care va fi incheiat la sfarsitul acestei luni. In urma procesului de extindere, mall-ul va ajunge la o suprafata construita de 38.000 mp.

2). Iulius Mall Timisoara a fost inaugurat in 2005. Anul acesta au inceput lucrarile de extindere, in urma carora centrul comercial isi va dubla suprafata, ajungand in cel de al doilea trimestru al anului viitor la o suprafata construita de 173.000 mp.

3). Iulius Mall Cluj va implini pe 10 noiembrie un an de la inaugurare. La data de 24 octombrie a.c., in cadrul mall-ului de la Cluj va fi inaugurat cel mai mare cinematograf multiplex din Ardeal, Cinema City, care va avea 10 sali, ca si multiplexul mall-ului din Suceava.

4). Complexul rezidential Saphir de la Timisoara reprezinta o investitie de 60 milioane de euro si consta in construirea, pana la mijlocul anului viitor, a peste 200 de apartamente in apropierea Iulius Mall Timisoara.

5). Ansamblul Palas dezvoltat in Iasi este o investitie de peste 250 milioane de euro si primul proiect de tip mixt al companiei Iulius Group. Palas introduce pentru prima data in Romania conceptul de “lifestyle center” si a fost premiat anul trecut la Targul de Retail si Real Estate de la Cannes, MAPIC, la categoria “Best Retail Development Over 20.000 sqm”. Ansamblul va cuprinde o zona rezidentiala, cladiri de birouri clasa A, o zona comerciala, cea mai mare parcare subterana din Romania cu 3.000 de locuri, hoteluri de 4 stele si un parc amenajat de 50.000 mp. Desfasurate pe o suprafata de 120.000 mp, lucrarile ansamblului Palas se vor incheia in anul 2010.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s