Update la Iulius Mall Suceava

Posted: 17 Noiembrie, 2008 in D'ale Mele, de pe net, La Inceput

Prima poza de la Iulius Mall Suceava, interioara :

Evenimentele de la deschidere :

Spectacol incendiar la deschiderea Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava a devenit, oficial, kilometrul 0 al distracţiei în municipiul reşedinţă de judeţ, fiind decretat astfel de cei peste 15.000 de spectatori adunaţi sâmbătă seara pe malul râului Suceava, în parcarea recent inauguratului centru comercial.
Spectacolul a fost deschis de Andreea Bănică, una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone, care, însoţită de cele două dansatoare ale ei, purtând ţinute provocatoare, au luptat contra frigului dansând cu patimă pe scena debordând de lumină şi culori.
Exemplul lor a fost luat curând de miile de tineri, copii şi adulţi veniţi la spectacol, care au uitat de frig dansând pe ritmuri bine cunoscute, precum – „Numele tău”, “Ai greşit”, “Te-am iubit” sau mai recent lansată melodie, “Hookie song”, realizată în colaborare cu Smiley.
Pe scenă au urcat şi tineri din public, care nu doar că au avut prilejul să îşi demonstreze talentele la dans, având ca partenere simpaticele dansatoare şi pe Andreea Bănică, dar au şi profitat de ocazie să fure câte un pupic de la fiecare, ori să tragă cu ochiul, de aproape, la „nurii” acestora, fără a-şi ascunde încântarea în faţa miilor de ochi care îi priveau.

“Trupa pe butoaie” a scos scântei din suceveni

Un spectacol de lumini, foc şi jerbe de scântei în noapte, asta au adus cei de la Sistem, cunoscuţi şi sub numele de “Trupa pe butoaie”, care au încins rapid atmosfera.
De cum instrumentele lor principale – butoaiele care i-au făcut cunoscuţi şi admiraţi, au fost dezvelite, în fosta zonă industrială a Sucevei s-a făcut încă o demonstraţie despre cum poţi transforma în artă ceva atât de şters şi de simplu ca un butoi de tablă sau de plastic.
Tobele – butoaie au răsunat în toată lunca Sucevei, bubuitul lor a ajuns până în inimile miilor de spectatori, imprimându-le un nou ritm, cel al distracţiei.
Super-hiturile „Never”, “Soare” , „Fire”, „Vise”, „Atingerea ta”, „Vise”, au încântat nu doar prin ritmurile alerte, sacadate, dictate de răsunetul butoaielor şi tobelor, ci şi prin spectacolul vizual, cu lumini ce se aprindeau în butoaie, când erau atinse de beţele de toboşari, de flăcările ce izbucneau în ritmul muzicii, de mişcarea braţelor şi întregului corp al soliştilor, care aminteau de un spectacol tribal.

Inimile sucevenilor, cucerite de Holograf

Cireaşa de pe tort a spectacolului de sâmbătă seara a fost recitalul live al îndrăgiţilor Holograf, întâmpinaţi cu urale de bucurie de cum au păşit pe scenă.
Dan Bitman, plin de o energie debordantă, a cucerit pe loc inimile fetelor, care, oricât de departe s-ar fi aflat, întindeau mâinile către el, ca pentru a-l atinge, lăsând din când în când să le scape şi câte un ţipăt de bucurie, care răsuna în noapte şi era reluat mereu de altcineva.
Acompaniat mereu de vocile miilor de spectatori, Dan Bitman le-a explicat sucevenilor că „Dragostea-i nebună”, dar şi că “Banii vorbesc”, le-a cerut fetelor “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, le-a promis tuturor că “Te voi iubi”, a mărturisit miilor de oameni prezenţi acolo că “Şi băieţii plâng”, s-a rugat alături de ei – “Vreau o minune” şi, nu în ultimul rând, le-a oferit tuturor ceva, “Ţi-am dat un inel”, dar şi altceva, mult mai nepreţuit, sentimentul că viaţa e frumoasă şi merită trăită din plin, în orice clipă.
Numele „Holograf” a fost pe buzele tuturor, publicul cerându-le să revină pe scenă şi să le mai dea puţin din magia cântecului lor şi a versurilor care au cucerit milioane de inimi.

Flăcări pe cer, în miez de noapte

O asemenea distracţie nu se putea încheia decât în stil mare, cu un grandios foc de artificii, care a luminat cerul Sucevei timp de cel puţin zece minute.
Publicul a urmărit cu nesaţ florile de foc desenate de artificii, exploziile de lumină şi culoare, miile de stele răspândite cu dărnicie şi ploaia de meteoriţi, fiecare secundă de spectacol fiind preţuită pe deplin de suceveni şi de toţi cei care au venit din alte zone, la inaugurarea celui mai mare mall din Moldova.

Foc de artificii :

Holograf ( partea 1, 2, 3 si 4 ) :

Concert Sistem :

Interior Iulius Mall Suceava :

Anunțuri
Comentarii
  1. iulius mall iasi nu puneti? :d

  2. […] Sursa foto: silviubad.wordpress.com […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s