Tramvaiele…o pasiune

Posted: 30 Aprilie, 2009 in D'ale Mele

Este pasiunea mea transportul in comun si nu cred ca e o pasiune nebuneasca ba chiar prin ea sustin ecologia si culoarea verde care o reprezinta.Imi place foarte mult sa vad ce se mai intampla in regiele de transport in special ceea din Iasi. Sunt admirat de tramvaiele din anii ’70 care erau aduse din Germania, asa zisele TATRA T4R si TATRA T4D.

Tramvaiul este un mijloc foarte interesant de a te muta dintr-o parte in alta a orasului simtind zgomoturile provocate de boghiuri pe comunistele dale de beton. Tramvaiul si-a facut treaba in mod excelent dar are si mici defectiuni care sunt provocate de vechia linie, pentru noi cetatenii nu este nicio problema si suntem mandri ca avem tramvai dar si obisnuiti cu legendarele sgaltaieli.

Cred ca v-am reintors oleaca in copilaria personala dar acum in mai toate orasele ori se desfiinteste tramvaiul ori se inlocuiesc liniile, cu noile tehnologii. Daca sunteti si voi pasionati de transport in comun va invit sa scrieti cu vointa si fericire pe forumul Tramclub.

tatra-262

tatra-t4r-262

212_custom__custom_158_203

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s