Poli Timisoara se duce in UCL

Posted: 5 August, 2009 in Sport

apoli-tmisoara

Chiar daca tin cu Poli Iasi, Poli din vest merita tot respectul meu si increderea care o am in ea. 0-0 a fost scorul returului care a trimis acasa pe Sahtior.

Pro Sport a scris:

Sabău a făcut la returul cu Şahtior exact ceea ce a promis, printre rânduri, că va face: va cere echipei în primul rând să se apere şi să atace doar când chiar merită, nu după cum cântă publicul.

Iar jucătorii l-au ascultat cu sfinţenie. În timp ce publicul cânta de Champions League, fotbaliştii îi lăsau pe câştigătorii Cupei UEFA să domine. Spun îi lăsau, pentru că aveau suficientă grijă şi să nu ia gol. Aşa că, şi cu Lucescu pe bancă – ba uneori părea că putea să vină şi Răzvan lângă tatăl său – că tot nu aveau cum să dea gol ucrainenii. Primele emoţii serioase au apărut abia în minutul 25, când două lovituri cu capul după cornere au trecut puţin pe lângă poarta lui Pantilimon. A compensat – cine altul? – Gigel Bucur, care i-a terminat din nou pe fundaşii adverşi, dar n-a nimerit poarta.

Anunțuri
Comentarii
  1. ktalinoo spune:

    bravo poli!!! sunt madru de reusita lor.se poate face performanta si cu mai putini bani…..trebuie putina munca si un pic de noroc…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s